Welkom!

Welkom op de website van Rozemarijntje! Word jij gastouder? Ik kan je helpen!

Ook al sluit Rozemarijntje per 12 juli 2019 haar deuren, hier wil ik je laten zien hoe ik tien jaar lang heb gewerkt, wat ik belangrijk vind en hoe ik dat in het dagelijks leven met de kinderen tot uitdrukking breng. Je kunt lezen over de praktische zaken van de opvang, je kunt foto’s bekijken en zien wat interessante boeken zijn om te lezen. 

Nu wil ik deze site vooral inzetten om het mooie beroep van gastouder te promoten en moeders die ervoor willen kiezen om zoveel mogelijk bij hun kind thuis te zijn, te laten zien hoe je dat op een fijne en gezonde manier kunt doen terwijl je toch een goed inkomen genereert.

Wie meer wil weten is van harte uitgenodigd om het contactformulier op de pagina ‘Contact’ in te vullen. Ik beantwoord je vragen zo snel mogelijk.

Ik ben ook aan het schrijven geslagen over de achtergronden van mijn motivaties en schreef enkele berichten onder het kopje ‘EigenWijsheid’. Lees EigenWijsheid zelf eerst even, dan lees je de rest vanuit het juiste perspectief.             Laat vooral je reactie achter!

Susannah van Asch-Yasuda.

Een reactie op Welkom!

  1. Een topplaats voor je kindje!! Jammer dat wij in R’dam wonen… :0)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s