Beoordelingen van ouders

Sinds september 2012 brengen wij onze dochter van nu bijna een jaar twee dagen per week naar Susannah van Rozemarijntje. Het was een hele zoektocht naar een gastouder die wij bij ons vonden passen, maar bij Susannah voelde het meteen goed. Susannah is spontaan en tegelijkertijd straalt ze ook een natuurlijke rust uit. Door haar ervaring als lerares (vrije school) en interesse in de ontwikkeling van kinderen is ze pedagogisch sterk. Naast dat het heel prettig is dat de kinderen daardoor ook wat ‘meekrijgen’ vind ik het zelf ook erg handig dat ik haar vragen kan stellen over opvoeding, voeding etc. Soms ben ik wat eerder terug van mijn werk en dan blijf ik even voor het raam staan om te kijken; dan weet ik dat wij echt het fijnste plekje hebben gevonden voor onze dochter!

De locatie in Amsterdam Osdorp lijkt op het eerste gezicht misschien niet ideaal, maar eigenlijk kan Susannah op deze manier iets bieden wat uniek is voor een gastouder in Amsterdam; een ‘echt’ huis met een grote woonkamer, meerdere slaapkamers voor de kinderen, een fijne tuin en geen stadsdrukte. Het gebruik van alleen maar natuurlijke materialen en biologische voeding maakt het geheel compleet.

Door Bineke Posthumus geplaatst op 13-02-2013        

                                                

Mijn zoontje van 3 jaar en dochtertje van 1 jaar worden 2 dagen per week bij Rozemarijntje opgevangen. Het is een plek waar je je bij binnenkomst direct thuis voelt. Gezellig, licht, opgeruimd en rustig. De kinderen kunnen hun eigen gang gaan, maar mogen ook vaak meehelpen met koekjes en taart bakken en plantjes water geven bijvoorbeeld. Kortom, net alsof ze thuis zijn, maar tegelijk in een stimulerende omgeving met andere kinderen. Susannah straalt rust uit en heeft duidelijk met liefde voor dit werk gekozen. Ook wij hadden niet bewust gekozen voor een opvang met antroposofische visie, maar voor zowel de kinderen als voor onszelf is het een mooie kennismaking geweest. Jammer dat Rozemarijntje uit Den Haag vertrekt, maar Amsterdam is een heel goed en betrouwbaar opvang-adres rijker. Een aanrader!

Door Berrith Soons, geplaatst op 05-03-2012

 

Mijn dochtertje van bijna 3 gaat elke week met veel plezier naar Susannah. Iedere keer komt ze weer met iets nieuws leuks en stimulerends thuis! Wij hadden vantevoren niet bewust gekozen voor de antroposofische visie, ondertussen zijn we er wel heel blij mee en zouden we eigenlijk niet anders meer willen. Susannah maakt haar ondertitel ‘Kinderopvang zoals het moet zijn’ meer dan waar!

Door Erik Mastebroek, geplaats op 06-04-2011

 

 Mijn dochtertje van 4 maanden is in vertrouwde handen bij Susannah. Ze is heel lief en rustig, wat een baby zeker aanvoelt! Susannah heeft veel aandacht voor mijn dochtertje en haar ritme. Dat zorgt ervoor dat ik zonder zorgen kan gaan werken. Heel fijn! Ook als ze straks wat groter is, weet ik dat ze goed verzorgd wordt. Susannah heeft een heerlijk huis voor kinderen. Ik kan Rozemarijntje iedereen aanraden!

Door Janine Bonenberg, geplaatst op 04-02-2010

 

Susannah heeft ruim een half jaar als gastouder op mijn twee zoontjes van 2 en 7 maanden gepast. De kinderen hebben vanaf dag 1 een heel vertrouwd gevoel gehad en gingen er lachend naar toe op maandag en waren ook zeer goed gemutst als ik ze weer kwam ophalen. Al het eten is biologisch en je kunt alles samen overleggen. Dus tijden van eten en slapen en ook haal- en brengtijden zijn flexibel. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. Susannah straalt rust en vertrouwen uit en tegelijkertijd doet ze super veel leuke dingen met de kinderen, zoals pepernoten bakken, koekjes bakken, kleuren, sneeuwpop maken, kerstlampjes knutselen etc. alles met geduld en aandacht. Aangezien we vier kinderen hebben heb ik meer opvang nodig en gaan we over op een au pair, maar anders was ik graag nog lang bij Rozemarijntje gebleven!

Door Pascale de Boer, geplaatst op 03-01-2010

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s